Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پژوهشکده استخراج آراء پژوهشگاه قوه قضاییه، گفت: در ارتباط با انتشار آراء، سامانه ملی آرای قضایی را در دستور کار قرار داده‌ایم. طراحی، پیاده‌سازی نرم‌افزار جامع و تصویب شیوه‌نامه و ابلاغ آن به استان‌ها و برگزاری جلسات نقد رای توانسته مسائل عینی که قوه قضاییه و قضات با آن درگیر هستند را حل و فصل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان - قلی‌خانی، رئیس پژوهشکده استخراج آراء پژوهشگاه قوه قضاییه با اشاره به رونمایی از نسخه جدید سامانه ملی آرای قضایی در هفته پژوهش، گفت: عمده فعالیت‌های ما متمرکز بر انتشار ، نقد و تحلیل آراء در پژوهشکده، استخراج و مطالعات رویه قضایی انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: در ارتباط با انتشار آراء، سامانه ملی آرای قضایی را در دستور کار قرار داده‌ایم. طراحی، پیاده‌سازی نرم‌افزار جامع و تصویب شیوه‌نامه و ابلاغ آن به استان‌ها و برگزاری جلسات نقد رای توانسته مسائل عینی که قوه قضاییه و قضات با آن درگیر هستند را حل و فصل کند.

قلی‌خانی، بیان داشت: مهمترین اقدام پژوهشکده استخراج آرا، مطالعه، طراحی، پیاده‌سازی و بارگذاری نرم افزار ملی آرا قضایی است که نسخه جدید آن هفته بعد رویت خواهد شد.

رئیس پژوهشکده استخراج آراء پژوهشگاه قوه قضاییه گفت: به نوعی به سمت دانشگاه مجازی کردن نرم‌افزار رفته‌ایم؛ این نرم‌افزار به این سمت خواهد رفت که بتوانیم بحث تحلیل قوانین در پرتو آرای قضایی را داشته باشیم. در عرض یکسال این سامانه را طراحی کرده‌ایم و تاکنون ۳۰۰ رای بارگذاری شده است.

انتهای پیام/

برچسب ها: سامانه ملی آرای قضایی پژوهشکده استخراج آرا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سامانه ملی آرای قضایی سامانه ملی آرای قضایی پژوهشکده استخراج نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۹۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه

امتداد - در دومین جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه در سال 1403 که روز دوشنبه 10 اردیبهشت با حضور دکتر محمد مهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه و اعضای این شورا در محل پژوهشکده بیمه برگزار شد، طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در ایران ارائه و تصویب شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرح پژوهشی «شناسایی و اولویت‌بندی محرک‌های توسعه تکافل در ایران» به روش کیفی تئوری زمینه‌ای و اولویت‌بندی با بکارگیری روش تحلیل سلسله مراتبی فازی و طی ۶ ماه انجام خواهد شد و در آن «مهمترین محرک‌های توسعه صنعت تکافل در ایران» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
این پژوهش به دنبال پاسخگویی به این سوال اساسی است که بر مبنای معیارهای مختلف، مهمترین محرک‌هایی که باعث توسعه تکافل می‌شوند کدامند و در حوزه سیاست گذاری و عملیات کدام یک از این محرکها از اولویت بیشتری برخوردار هستند.
از خروجی‌های مورد انتظار این پژوهش می‌توان به شناسایی و استخراج مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر توسعه تکافل در شبکه و صنعت بیمه ایران و اولویت‌بندی مهمترین محرک‌ها در توسعه تکافل از منظر خبرگان داخلی و خارجی مبتنی بر زیست‌بوم صنعت بیمه در ایران اشاره کرد.
شایان ذکر است در این نشست طرحنامه با موضوع «کشف تقلب بیمه‌ای از طریق به کارگیری الگوریتم‌های هوش مصنوعی (یادگیری عمیق، شبکه های عصبی و …)» نیز مطرح شد که در اولویت تصویب شورای پژوهشی قرار نگرفت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • شخصیت دختر کاپشن‌صورتی با گوشواره قلبی رونمایی شد
  • کاراکتر دختر کاپشن‌صورتی با گوشواره قلبی رونمایی شد
  • بنیاد سینمایی فارابی، ۱۶ عنوان کتاب جدید را در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌کند
  • قاضی نباید از مشورت کردن با صاحب‌نظران اجتناب داشته باشد
  • قاضی باید مشورت کند و در نهایت تصمیم خود را بگیرد
  • سامانه ایران دیتا و اطلس فرهنگی کشور رونمایی شد
  • حمایت سند تحول قضایی از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • هفته اول مه؛ از آلرژی های مزاحم تا اثرات ورزش بر سلول‌های بدن